Регистрация на фирма

Стартирате собствен бизнес.

За да започнете бизнес в България е необходимо да се впишете в Търговския регистър като търговец съгласно Търговския закон. В регистъра има няколко възможности за регистрация на търговци – ЕТ, ООД, АД, Кооперация, СД, Юридическо лице с нестопанска цел и др.

Ами сега! Какво е най-подходящо във Вашия случай, за Вашия бизнес?

Всеки вид юридическо лице си има своите предимства и недостатъци. Иска се голям опит, за да се избере формата на регистрация в Търговския регистър, която е удобна за Вашия проект и ще обслужва най-добре бизнеса Ви.

Ние сме работили през годините като ЕТ, ООД, АД, Кооперация, СД и Юридическо лице с нестопанска цел, защото сме управлявали различни по обем и по браншове бизнеси.

Предлагаме да споделим с Вас нашия опит и да регистрираме за Вас най-пасващата „като удобна дреха“ на бизнес стратегията Ви фирма в Търговския регистър. Ще свършим вместо Вас всички досадни процедури и ще попълним необходимите документи за да Ви регистрираме като търговец.

Доверете се на опита ни и ще имате най-подходящата за Вашия бизнес фирма.

За повече информация, консултация и изготвяне на оферта, моля свържете се с нас на +359 887740001 или ни пишете на info@slavey.eu.