Соларни системи

Иновативни разработки и индивидуални проекти за всеки клиент, внимание към детайлите и коректност е нашата мисия.

СПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ СЛЪНЦЕТО!

Покриви на къщи, земеделски сгради, цехове и заведения от фотоволтаични панели. Нямате разходи за покрив! Нямате разходи за ток!

         ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ ОТ ИДЕЯТА ДО ПЕЧАЛБАТА

1.  Фотоволтаична централа на покрив. Покрив от фотоволтаични панели.

Фотоволтаичната централа /ФВЕЦ/ произвежда ток чрез преобразуване на слънчевата енергия.

1.1.  Автономни фотоволтаични централи.  Нямате разходи за ток.

Автономната фотоволтаична система е независима от други. Тя осигурява електрозахранване, когато мрежата е недостъпна или е твърде скъпо да се изгради до Вашия дом или бизнес. Автономната фотоволтаична система се състои от: фотоволтаични панели, соларен контролер, автономни соларни инвертори, акумулатори и аксесоари. Система, която включва акумулаторни батерии работи напълно самостоятелно и е способна да осигури пълна енергийна независимост. 25 години произвеждате и ползвате безплатен ток от слънцето.

1.2. Фотоволтаични централи за производство и продажба на ток.

Собственикът продава произведения ток на енергоразпределителните дружества. Цените са преференциални. Така е по света и в Европейския съюз – стимулира се производство на „Зелена енергия“.

ФВЕЦ с мощност до 5 киловата се събира на покрив от около 30 кв. м. на жилищни и производствени сгради. На покрив от 200 кв. м. може да се разположи централа от 30 киловата мощност.

2. Термални слънчеви колектори за топла вода /БГВ – битова гореща вода/.Инсталират се на покрива и ползвайки слънчевата топлина загряват водата, която ползвате за миене, пране, къпане и Ви спестяват 60 до 70 % от разходите за затопляне на водата. Ако бойлерът ви е на природен газ или на ток,  ще спестите до 70 % от сметките за ток или газ.

3. Ветрогенератори.

Вятърните турбини са символ на развитието на “зелените технологии” и един от най-бързо развиващият се сектор от индустрията, способен да преобразува енергията на вятъра в електрическа енергия. Чрез ветрогенераторите може да се постигне енергийна независимост- без присъединителни договори, ежемесечни такси и необходимост от изграждане на енергопреносна мрежа до вашия обект. Предимство е това, че е екологично чисто и използва възобновяема енергия. Може да работи продължително време с номиналната си мощност, включително и нощем.

4. Представяне на екипа.

Имаме обучен екип, опит и компетентност в проектирането и изграждането на слънчеви системи и ФВЦ. Преподаватели по промишлена топлотехника, инженери, монтажници, едни от най-добрите специалисти в страната. Фирмата има представителства в София, Варна, Търговище и реализирани промишлени и жилищни проекти на територията на цялата страна.

5. Иновации, които сме разработили и предлагаме.

– покрив от фотоволтаични панели. Замества покривните сандвич панели при промишлените и селскостопански сгради и циглите при къщите. Покрив и централа в едно. Не правите разходи за покривно покритие. Така се поевтинява съществено цената на фотоволтаичната централа на покрив. 25 години произвеждате и ползвате безплатен ток от слънцето.

– хибридни системи. Фотоволтаична централа на покрив и система за БГВ / битова гореща вода/.

6. Други технически услуги в строителството, които предлагаме.

– метални елементи, парапети, скари и метални конструкции по поръчка.

– метални халета по поръчка.

– енергийна ефективност.

– енергийни системи за енергийно независими къщи.

– газификация, отоплителни системи, В и К и Ел.